Gezondheidscentrum Noord
Open: maandag - vrijdag 8.00u - 17.00u
  Gezondheidscentrum Noord

Eerste Covid vaccinatieronde zaterdag 6 maart

19 February 2021

Wie wordt uitgenodigd voor de eerste vaccinatieronde?

Op het moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste COVID-vaccinatieronde.  De doelgroep die in aanmerking komt voor vaccinatie is:

  • Personen geboren in 1956 en 1957.
  • Personen met het syndroom van Down die thuis wonen en geboren zijn tussen 01-01-1956 en 31-12-2002.
  • Personen met morbide obesitas (BMI >40).
  • Medewerkers van onze huisartsenpraktijk

Behoort u tot deze doelgroep? Wij gaan vaccineren op Zaterdag 6 maart 2021. U ontvangt uiterlijk 2 maart 2021 een uitnodigingbrief  waarin ook het tijdstip staat vermeld.

Wanneer wordt u gevaccineerd?

Mocht u willen weten wanneer u gevaccineerd gaat worden dan kunt u terecht op de website van de overheid. Hier kunt u een bestand downloaden waarop staat beschreven wie wanneer aan de beurt is.

Houd er rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon bij de huisarts en huisartsenpost momenteel langer kan zijn dan u gewend bent. Via de website Thuisarts.nl  kunnen een deel van uw vragen al beantwoord worden.

Voor algemene vragen over het Coronavirus neem contact op met de GGD/RIVM 0800-1351 of kijk voor meer informatie op rivm.nl  of ggdhvb.nl. Hier vindt u de meest recente informatie en antwoord op heel veel vragen. De website van de Rijksoverheid rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 bevat ook waardevolle informatie.

Testen

Als u zich wil laten testen op het coronavirus, neem dan contact op met 0800-1202 of raadpleeg coronatest.nl


Pagina´s met overeenkomsten:

Berichten met overeenkomsten: