Gezondheidscentrum Noord
Open: maandag - vrijdag 8.00u - 17.00u
  Gezondheidscentrum Noord

Nieuwe huisartsen per 01 oktober 2022

16 August 2022

 

De praktijk van dokter Engelen wordt overgenomen door dokter Van der Pluijm 


Mevrouw H. van der Pluijm werkt van maandag tot en met donderdag op de praktijk. Op vrijdag is een waarnemend huisarts aanwezig.

Graag stelt dokter Van der Pluijm zich aan u voor: 


“Na de studie geneeskunde in Nijmegen, heb ik enkele jaren   werkervaring opgedaan binnen de gynaecologie. Daarna volgde ik de vervolgopleiding tot huisarts aan het Radboudumc in Nijmegen. Na een paar jaar werken als waarnemend huisarts, ben ik nu toe aan een vaste plek met eigen patiënten. Bij Gezondheidscentrum Noord krijg ik de mooie kans om te doen waar ik echt blij van word: als huisarts in grote en in kleine dingen veel voor mijn patiënten kunnen betekenen. En dat met een fijn team van collega’s om me heen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en drie kinderen. Ik kook en lees graag en probeer regelmatig een rondje te gaan hardlopen”

 

De praktijk van dokter De Rooij wordt overgenomen door dokter Oud


De heer Oud is vier dagen per week op de praktijk aanwezig zijn. Op woensdag zal een andere huisarts waarnemen. 

Graag stelt dokter Oud zich aan u voor:

“ In Amsterdam ben ik geboren en getogen. Na mijn geneeskunde opleiding aan de VU in Amsterdam ben ik 4 jaar in opleiding geweest tot cardioloog. Tijdens de opleiding werd mij duidelijk dat ik niet alleen patiënten met hartproblemen wilde helpen waarna ik heb besloten over te stappen naar de huisartsopleiding. Na de huisartsopleiding ben ik met mijn vriendin en dochter verhuisd naar Rosmalen en werk sinds januari 2021 met veel plezier als waarnemend huisarts in het Gezondheidscentrum Noord. Ik ben dan ook blij met de mogelijkheid om als vaste huisarts met eigen patiënten deel uit te kunnen gaan maken van het team van assistenten, praktijkondersteuners en huisartsen in het  Gezondheidscentrum Noord! "

 

Dokter Oud en Dokter Van der Pluijm verheugen zich erop om uw vaste huisarts te worden en hopen u in de toekomst op een fijne en goede manier te kunnen helpen met uw gezondheid!

 


Pagina´s met overeenkomsten:

Berichten met overeenkomsten: